Fysioterapeut Taastrup - Fysioterapi hos dygtig behandler

Leder du efter behandling hos en dygtige fysioterapeut i Taastrup? Hos FYSIQ finder du nogle af landets bedste behandlere. Vi kan både hjælpe med behandling af smerter, forebyggelse og meget mere.

Fysioterapi nær dig

Da vi endnu ikke har en klinik i Taastrup, kan vi desværre heller ikke hjælpe med behandling hos en fysioterapeut fra vores team. Ønsker du dog, at din fysioterapeut Taastrup er tæt på dig, kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, i Ishøj eller Brøndby.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Behandling hos fysioterapeut Taastrup

Når du kommer til behandling med fysioterapi hos FYSIQ, kan du altid være sikker på at møde veluddannet personale.

Vi gør en dyd ud af at skabe tryghed i vores omgivelser, og derfor sikrer vi også altid, at du får den bedste behandling. Vores behandlingsforløb begynder altid med en udredning af din konkrete situation, for at finde den bedste behandlingsform.

En fysioterapeut vil herefter fremlægge forløbet for dig, og gøre dig klogere på, hvad du selv kan gøre, for at gøre dit forløb i Taastrup bedre og kommer ovenpå hurtigst muligt.

fysioterapeut valby

Med dig hele vejen

Hos FYSIQ er vi med dig hele vejen igennem dit behandlingsforløb. En fysioterapeut Taastrup vil blive tildelt dig, og denne vil være den samme gennem hele din fysioterapi. Vi tager altid udgangspunkt i den nyeste viden og behandlingsform, når vi behandler dig, og derfor kan du være sikker på effektiv behandling.

fysioterapeut valby

Personligt forløb med fysioterapi Taastrup

Vi vil altid tage højde for netop den problematik og de ønsker, du står med. Derfor er det også vigtigt for os, at du bliver og føler dig hørt, når du kommer til fysioterapi.

Vores fysioterapeut Taastrup vil løbende følge op på, hvordan det går med din udvikling og i din træning, så der kan laves forbedringer og justeringer undervejs, for bedste resultat.

Få personlig behandling med sportsfysioterapi eller fysioterapi ved kvindeproblematikker, som bækkensmerter.

Du kan selv vælge, om du helst vil behandles af en fysioterapeut nær Taastrup, eksempelvis i Ørestad, eller om det heller skal være mere centralt, som i vores klinik på Nørreport.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Mulighed for kombination med massage

Du kan i alle vores klinikker også benytte dig af vores tilbud med massage. Vi tilbyder alt fra sportsudøvere til velvære massage. Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er en mere dybdegående massage.

Her går din fysioterapeut eller massør ind og arbejder med stressede eller anspændte muskler. Som fysioterapi i Taastrup eller andre steder i byen, kan en sådan behandling også bidrage til at komme ovenpå en skade eller andet bevægelsesbesvær.

Fysioterapeut Taastrup gør en forskel

Har du en travl og hektisk hverdag, går du måske og spænder og har ondt, uden at give det den store opmærksomhed. Dette kan over tid medføre større gener, som kan være belastende for din bevægelighed og generelle velvære.

Med fysioterapi Taastrup er der fokus på dig og din krop, så du kan føle dig tilpas og smertefri. Er der tale om større smerter, tager vi også gerne hånd om disse.

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?

En fysioterapeut Taastrup kan hjælpe på mange forskellige områder, alt efter din specifikke situation og smerter. Det kan være alt fra hovedpine til knæproblemer, der driller, hvilket kan behandles med forskellige tiltag. 

Sommetider skal der en del fysisk behandling til, andre gange er det øvelser derhjemme, der kan gøre en stor forskel. Sammen med din terapeut, vil der blive stillet klart på dine problemstillinger, så du kan få den bedst mulige hjælp. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, skulle du være i tvivl om noget. Du vil få tilbudt alt, hvad der kræves af en fysioterapeut.

fysioterapeut valby

Svaret på, hvad kan en fysioterapeut Taastrup hjælpe med, er derfor meget bredt. Et forløb hos fysioterapi taastrup er altid individuelt, og tager udgangspunkt i den enkelte problemstilling. 

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, kan du derfor være helt tryg. Alle forløb hos os starter med en samtale, hvor behandleren sætter sig ind i dine problemer og eventuelle smerter, for bedst muligt at skræddersy et program til dig.

Fysioterapeut Taastrup med bred vifte af kompetencer

Vores fysioterapeuter har stor erfaring indenfor deres felt, og har derfor også en bred vifte af kompetencer at trække på, samt en lang uddannelse i fysioterapi. Nogle gange er det simple løsninger der skal til, andre er det mere komplekse programmer og øvelser der skal følges, for at skabe en reel forskel.

Ingen forløb er ens, og hvor nogle gener kan forbedres gennem behandling hos fysioterapi taastrup, kræver andre en større indsats hjemme. 

Det er vigtig at være transparent og ærlig omkring din indsats hjemme, har du fået diverse øvelser, du skal lave selv. Kan du ikke overskue dem, eller er der andet i vejen, må din behandler lægge en ny plan eller program, så du kan opnå de bedste resultater.

Vælg din fysioterapeut med omhu

Det er vigtigt, at finde en fysioterapeut du stoler på, da det sikrer de bedst mulige resultater. Du skal gerne føle dig tryg under behandling, samt turde åbne op og være ærlig vedrørende smerter og gener.

FAQ

Hvad kan en fysioterapeut i Taastrup hjælpe med? 

Hos FYSIQ får du tilknyttet en erfaren fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at løsne op i kroppen eller komme oven på en skade eller anden bevægelsesbesvær.

Hvad er prisen på en fysioterapeut i Taastrup?

Hos FYSIQ, som dog ikke har en fysioterapeut i Taastrup, men inde ved Nørreport og flere steder på Amager, koster det alt fra 290 – 450 kr. Prisen varierer alt efter om du får behandling af en klinisk ekspert eller ved en normal konsultation.

Hvad indebærer fysioterapi?

Med fysioterapi menes der behandling af muskler, led og andre bløddele. Formålet er af få kroppens funktion og bevægelsesevne til at fungere optimalt. Det giver en sund og stærk krop samt mindsker risikoen for skader.

Kan man få henvisning til en fysioterapeut i Taastrup?

Man kan godt få henvisning til en fysioterapeut om det er Taastrup eller andet sted i København. Du kan med en henvisning fra din læge på 40% på behandlinger hos FYSIQ.