FOREDRAG: SMÅ SKRIDT, STORE FORANDRINGER

Kom til foredrag med Signe Find, og lær om værktøjer, du kan bruge i din personlige udvikling. 

Få værktøjer til din personlige udvikling

Vi kan ofte komme til at tro på, at vi skal sætte stort ind og ændre hele vores livsstil for at skabe positive forandringer. Det kan i bedste fald få os helt op i gear – i værste fald stikke for mange unødige kæppe i hjulet…. Måske du kender det fra dig selv?

Du skal i god form, stå skarpt til sommer og bikini, spise sundt og ”rigtigt”, meditere, blive klogere, læse flere bøger etc. Du har visionen og føler dig klar. Lige til det bliver mandag. Og du ikke nåede xxx….

Foredraget tager dig med på en lille rejse, hvor der bliver delt ud af personlige udfordringer og sejre, drysset med håndgribelige værktøjer til, hvordan du starter eller fortsætter din egen personlige rejse uden at skulle vende hele dit liv på hovedet.

Forløbet kort forklaret

Vi går ikke op i, om du kan løbe 5 km på 25 min eller kan gennemføre et halv-Marathon. Holdet er for dig, som har et ønske om at blive en bedre løber, men som samtidig ønsker at træne med andre og have det sjovt.

Forløbet indeholder 30 min. individuel samtale hos fysioterapeut Emil Albrechtsen. Her snakker I om dine mål og erfaringer med løb, samt eventuelle skader.

Træningen foregår to gange om ugen og varer 90 min pr. gang. Vi starter altid med skadesforebyggende styrkeøvelser efterfulgt af opvarmning og løb.

Hvor og hvornår?

Dato: Mandag den 20. juni, 2020

Tid: 19.00-19.45

Sted: FYSIQ Ørestad

Pris

Pris: Gratis

Tilmelding: FYSIQ receptionerne