Vores træningscentre

I FYSIQ’s fem centre på amager, sikrer vi med det bedste udstyr og største kompetencer, at den træning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner.

Vores omgivelser, personale og medlemmer, har sammen skabt en stemning i centrene, der får alle til føle sig velkomne. Dette er vi utrolig stolte og glade for, og vi kan derfor med sikkerhed sige, at du passer ind hos os.


FYSIQ Kastrup

FYSIQ Kastrup er det største af FYSIQ’s fem centre, og rummer mere end 2200 kvm. i Tårnby kommunes sundhedscenter, på Kamillevej 4. Centeret har 127 hold om ugen, fordelt på henholdsvis 63 fitness hold og 64 fysioterapeutiske hold. Vi er derfor sikre på, at der altid vil være et der passer dig.


FYSIQ Ørestad

FYSIQ Ørestad er placeret på førstesalen i Royal Golfklub på Center Boulevard 4, og er kendt for dets fantasiske udsigt og omgivelser. Centeret forener træning mellem sportsfolk og almindelige trænende, som sammen skaber en helt unik atmosfære. Når vejret tillader det, er det muligt at benytte centerets terrasse, som er ideel til udstrækning og funktionel træning. Der er tilknyttet en stor parkeringsplads til bygningen, som altid er tilgængelig og gratis for personer med ærinde i centeret.


FYSIQ Tårnby

FYSIQ Tårnby emmer af kompetence og har dagligt op mod 20 sundhedsprofessionelle i huset. Dette gør, at du altid kan føle dig tryg under træningen, og at du altid kan få kvalificerede svar på dine spørgsmål. Centeret har med sine hyggelige omgivelser skabt langvarige venskaber blandt medlemmer, og har eksisteret i mere end 25 år. Centeret er placeret på Løjtegårdsvej 157.


FYSIQ Dragør

FYSIQ Dragør er placeret i en fredet bygning, i den gamle del af Dragør. Dette er med til skabe den hyggelige stemning, der kendetegner centeret. Centeret byder både på fitness hold og fysioterapeutiske hold, og vil helt sikkert have noget, der passer til dig. Ved benyttelse af en del af kredsløbsmaskinerne, vil der være udsigt over Øresund og den gamle by.


FYSIQ Femøren

FYSIQ Femøren placeret på underetagen i Hotel Park Inn, et minuts gang fra Femøren metrostation. Centeret har udover fantasiske maskine-faciliteter, store rum dedikeret til funktionel træning. Derudover har FYSIQ medlemmer her adgang til pool område, samt sauna i omklædningsrummene.