Personlig træning i FYSIQ

Personlig træning

Nå dine mål med personlig træning!

Igennem personlig træning kan du nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. En personlig træner analyserer dine behov og forudsætninger, og skræddersyer en træningsplan, der passer til dine mål, dit temperament og dit nuværende træningsniveau. Planen tilpasses undervejs i takt med, at du når dine delmål. En personlig træner synliggør dine resultater løbende, så du kan se og følge med i dine fremskridt. Det kan bl.a. ske med vejninger, kropsmålinger, konditionstests, styrketests og test af smidighed.


Hvad kan en personlig træner?

I FYSIQ har vores personlige trænere den højeste uddannelse inden for fitnessbranchen, mange års erfaring – både som aktive sportsudøvere og undervisere, og en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeuter. Alle personlige trænere har sit eget speciale, og på baggrund af informationer fra dig, hjælper vi dig med at finde den personlige træner, der passer bedst til dig og dine behov.


Hvorfor bruge en personlig træner?

En personlig træner er den “træningsmakker”, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag. På den baggrund tilrettelægger din personlige træner et træningsforløb, der kan hænge sammen med resten af dit liv – og samtidigt give dig energi og overskud til at nå dine mål!


Med en personlig træner får du bl.a.:

  • En målrettet træningsplan
  • Varigt vægttab og opstramning
  • En sundere livsstil
  • Opbygning af dine muskler
  • Motiverende og sjov træning
  • Hurtige resultater
  • Øget styrke og kondition
  • Genoptræning af din krop efter en skade


Priser på personlig træning

 

Personlig træning 
Personlig træning v/ fysioterapeut kontant pr. gang (55 min)kr. 650,-
Personlig træning v/ fysioterapeut kontant for 10 x 55 minkr. 6.000,-
Personlig træning kontant pr. gang (55 min)Kr. 598,-
Personlig træning kontant for 11 x 55 minKr. 5.980,-

Kontakt dit lokale FYSIQ-center, så finder vi den helt rigtige personlige træner til dig!