Fertilitet

Er du...?

Træt af gode råd, der ikke virker for dig?

Fyldt op af at høre ”det skal nok lykkedes”, ”du skal bare slappe af”, ”ikke stresse for meget” og alverdens velmenende ord fra dine nærmeste?

Udmattet af hormonbehandlinger og udebleven graviditet?

I tvivl om, hvordan du skal justere din indsats i ønsket om at blive gravid?

Bange for at miste (igen) under din graviditet?

...Og har du bare brug for at blive hundrede procent set og mødt i det, du står i nu? Behov for at få nærvær, omsorg og plads til at lukke alle frustrationerne ud uden at skulle stå til regnskab bagefter?

Fertilitet i FYSIQ

Jeg giver dig et rum, hvor du kan tale frit og samle energi til at træffe de valg, der er mest værdifulde for DIG, der hvor du er lige nu.  Jeg letter ansvaret fra dine skuldre ved at skære igennem, der hvor du selv er udfordret – f.eks. i forhold til din træning, det ”at slappe af”, din fleksibilitet og måske for mange ”ja’er” til alle andre i din hverdag.

Det du får hos mig, er ikke et quickfix. Jeg giver dig værdifuld viden, vejledning og oprigtig støtte undervejs og vigtigst ser jeg dig og kender din længsel efter at blive gravid.

Har du brug for at opnå et vægttab i forbindelse med behandlingen, så er det der, vi starter. Stress, mangel på de rette næringsstoffer i kost + kosttilskud kan være en del af forklaringen. Jeg giver dig konkrete redskaber ud fra din hormonprofil, og tilbyder personlig træning tilpasset dit niveau og behov. Du får derudover undervisning i fertilitetsstimulerende yoga samt et program, du med fordel kan praktisere hjemme.

Priser

Jeg laver sessioner af 60 min til 700,- og forløb á 5 sessioner til 3.250,-

Vil du vide mere om fertilitet i FYSIQ?

Send os en besked til Signe Find

Invalid Email
Invalid Number

Vi vil meget gerne høre fra dig

Benyt formularen til at sende en email direkte til Signe Find. 

grøn-pil-vens