Female circle

Female Circle er et nyt forløb i FYSIQ, der henvender sig til dig, der ønsker mere indsigt i det feminine, i kvindekroppen, cyklus og det kvindelige sind.

Hvad er female circle?

Female circle forløbet henvender sig til dig der gerne vil have nogle helt konkrete redskaber til at få integreret den indsigt i hverdagen og få adgang til mere nydelse og balance i et moderne kvindeliv med travlhed og ambitioner.

Hver gang vil vi tage udgangspunkt i et tema, der berør det at være kvinde i dag – hormonelle forandringer, ubalancer, kropsfølelse, stress, work/life balance og meget mere.

Vi kommer blandt andet omkring, hvorfor du oplever udsving i din energi alt efter, hvor i din cyklus du er, hvad der kan være årsag til dine humørsvingninger og menstruationssmerter, og hvordan du selv kan have indflydelse på, at dagene op til og under menstruation bliver gode, smertefri og værdifulde dage for dig.

Der vil være en vekslen mellem oplæg, øvelser og feminine fysiske praksisser i form af yoga og guidede meditationer på yogamåtten. Du vil få et berigende netværk af skønne kvinder – og tid, rum og mulighed for at komme endnu mere i kontakt med din indre feminine styrke og glød.

Female circle workshop

Introworkshop til forløbet Female Circle

På intro workshoppen bliver du introduceret til de indre årstider, som beskriver din cyklus og hvilke hormoner du er påvirket af og efter menstruation og ægløsning. Alt sammen komponenter der er afgørende i forhold til, hvordan du har det i din krop og i dit sind, samt hvordan det kan indvirke på din følelse af velvære og ikke mindst følelsen af bare at være dig.

Du vil blive guidet gennem coachende øvelser med det formål, at få mere indsigt i dig selv og dine feminine og maskuline sider. Du lærer blandt andet, hvorfor og hvordan du kan blive gode venner med din ”indre kritiker” – hvilket potentiale der ligger i at omfavne alle sider i dig selv.

Derudover vil Yinyoga med fokus på blide, nærende yogaøvelser og daglige meditationer være en del af introworkshoppen.

Female circle priser

Forløbets længde og priser

Female circle forløb Pris
Forløbet strækker sig over 4 gange fordelt på 7 uger.
kr. 1.500,-
Female circle forløb Pris
Intro workshoppen foregår over 2 gange á 2,5 timer.
kr. 750,-