Female circle

Hvad er female circle?

Female Circle er et nyt forløb i FYSIQ, der henvender sig til dig, der ønsker mere indsigt i det feminine, i kvindekroppen, cyklus og det kvindelige sind og gerne vil have nogle helt konkrete redskaber til at få integreret den indsigt i hverdagen og få adgang til mere nydelse og balance i et moderne kvindeliv med travlhed og ambitioner.

Hver gang vil vi tage udgangspunkt i et tema, der berør det at være kvinde i dag – hormonelle forandringer, ubalancer, kropsfølelse, stress, work/life balance og meget mere.

Vi kommer blandt andet omkring, hvorfor du oplever udsving i din energi alt efter, hvor i din cyklus du er, hvad der kan være årsag til dine humørsvingninger og menstruationssmerter, og hvordan du selv kan have indflydelse på, at dagene op til og under menstruation bliver gode, smertefri og værdifulde dage for dig.

Der vil være en vekslen mellem oplæg, øvelser og feminine fysiske praksisser i form af yoga og guidede meditationer på yogamåtten. Du vil få et berigende netværk af skønne kvinder – og tid, rum og mulighed for at komme endnu mere i kontakt med din indre feminine styrke og glød.

Introworkshop til forløbet Female Circle

På intro workshoppen bliver du introduceret til de indre årstider, som beskriver din cyklus og hvilke hormoner du er påvirket af og efter menstruation og ægløsning. Alt sammen komponenter der er afgørende i forhold til, hvordan du har det i din krop og i dit sind, samt hvordan det kan indvirke på din følelse af velvære og ikke mindst følelsen af bare at være dig.

Du vil blive guidet gennem coachende øvelser med det formål, at få mere indsigt i dig selv og dine feminine og maskuline sider. Du lærer blandt andet, hvorfor og hvordan du kan blive gode venner med din ”indre kritiker” – hvilket potentiale der ligger i at omfavne alle sider i dig selv.

Derudover vil Yinyoga med fokus på blide, nærende yogaøvelser og daglige meditationer være en del af introworkshoppen.

Forløbets længde og priser

Female circle forløb

  • Forløbet strækker sig over 4 gange fordelt på 7 uger.
  • Pris for forløbet: Kr. 1.500,-

Female circle forløb

  • Intro workshoppen foregår over 2 gange á 2,5 timer.
  • Pris for introworkshop: Kr. 750,-

Hvad har tidligere deltagere sagt?

Tina

"Vi kvinder stiller ofte store krav til os selv og vi er så selv ofrende. Dette kursus var en øjenåbner for at det faktisk er OK at checke ud en gang imellem, at vi har brug for det – et træs eller en blomsts årstids cyklus er virkelig et godt billede på dette. Som kvinde kan du arbejde med at blive stærkere og vise større selvtillid ved at acceptere dig selv som kvinde, lære og mærke at du er kvinde og vise det både fysisk men også i dit mind set. Jeg kan bestemt bruge disse budskaber i mit videre arbejde med mig selv. TAK"

Lykke

"Wauw!!! SÅ vigtig viden som jeg ikke vidste var så vigtig for mig. Kære Signe. Tak. Jeg skal nu i den grad blive endnu mere opmærksom på min cyklus og hvad jeg selv kan gøre for at gøre hver dage nemmere for mig. Jeg ønsker at flere og flere bliver mere oplyst om dette. Du har i den grad talt til mit hjerte. OG tak for al det gode bevægelse min krop - elsker det. Og tak fordi du pressede den lige til kanten. Jeg er blevet klogere på mig selv som kvinde og jeg har fået fornyet mod og energi. Tak."

Linda

"At have Signe som underviser i hendes female workshop, var meget fantastisk. Hun er super dygtig og utrolig nærværende. Hun får en til at slappe af, være tryg og turde være sig selv. Jeg fik et indblik i de indre årstider i min cyklus på flere planer. Derudover kunne jeg godt li at vi vekslede ml at høre noget teoretisk og lavede forskellige fysiske øvelser bl. Yoga og dans.Vores morgen yoga var helt fantastisk. Jeg fik rigtig meget med mig hjem og kan varmt anbefale signes kurser til andre. Tusind tak Signe fordi du er DIG"

Winnie

"Jeg glemmer ofte at takke min krop, for at bære mig rundt hver dag. 2 dage med Female Circle gav mig en chance for at stoppe op og mærke mig selv. Jeg fik en fornyet kontakt til min krop og mit sind via befriende dans, yoga og Signes nærværende og kyndige guide gennem mentale øvelser. Signe giver med Female Circle en hyldest til kvindens indre diva og et frirum til at turde udfolde vores individuelle femininitet. Et wake-up call i en hverdag hvor tingene godt kan glide sammen i en grå masse".