Klinikkerne er lukket, men online fysioterapi er muligt

Lukket på klinikkerne

Vi er kede af, at vi ikke har mulighed for at tilbyde dig behandling i denne tid, men som bekendt anbefalede Sundhedsstyrelsen at fysioterapi og kiropraktorklinikker lukkede ned for derigennem at være med til at begrænse smitterisiko.

Åbent for online konsultation

Vi er sikre på, at det er den rigtige beslutning også taget i betragtning af det ubehag det helt sikket giver for de fleste af jer. Men jo mere vi kan begrænse smitten, des hurtigere kan vi vende tilbage til en normal hverdag.

I FYSIQ har vi oprettet et nødberedskab. Der kommer jo stadig en del nye patienter til. Dem kan vi så vejlede over en videokonsultation. Det har vi ikke prøvet før i dag (d. 16.), men vores første erfaringer er, at det virker ret godt i de tilfælde, hvor det handler om at give en god vejledning eller justere et træningsprogram.

En videokonsultation koster en normal taks uden for sygesikringen (Pris 299,-).

Har du en sundhedsforsikring er du sikkert dækket der.

Andre spørgsmål

Har du bare et hurtigt spørgsmål til en fysioterapeut behøver du ikke at bekymre dig om betaling, det svarer vi gerne på som en service.

Vi håber at vi kan åbne igen for d. 30.3.

Hvis din tid er aflyst og du endnu ikke har en ny tid, kan du ringe eller skrive til klinikken så få vi booket en ny tid. Det er godt at være i god tid. Vi forventer at får travlt når tilstande vender tilbage til normal.

Til sidst er der bare at sige pas godt på jer selv, ikke mindst alle vores lidt svagere i patienter som er i risikogruppen.

Send os en besked

Invalid Email
Invalid Number

Benyt formularen

Benyt formularen til at sende os en email. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan. 

grøn-pil-vens