Klinikkerne er nu åbne

Åbent på klinikkerne

På foranledning af Sundhedsstyrelsen åbner FYSIQ for behandling og fysioterapeutisk hjælp for at styrke, opretholde eller hindre forværring af et konkret individs sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning samt forebyggelse og sundhedsfremme til dem, der vurderes at have kritisk behov for hjælp under COVID-19.

Man visiteres til behandling via en video- eller telefonsamtale med en fysioterapeut. Hvis behandlingen kan klares via videokonsultation, foretrækkes dette, men nødvendige og kritiske behandlinger foretages nu på klinikkerne.

Åbent for online konsultation

I nogle tilfælde kan din konsultation klares gennem en videokonsultation.

En videokonsultation koster en normal taks uden for sygesikringen (Pris 299,-).

Har du en sundhedsforsikring er du sikkert dækket der.

Andre spørgsmål

Har du bare et hurtigt spørgsmål til en fysioterapeut behøver du ikke at bekymre dig om betaling, det svarer vi gerne på som en service.

Hvis din tid er aflyst og du endnu ikke har en ny tid, kan du ringe eller skrive til klinikken så få vi booket en ny tid. Det er godt at være i god tid. Vi forventer at får travlt når tilstande vender tilbage til normal.

Til sidst er der bare at sige pas godt på jer selv, ikke mindst alle vores lidt svagere i patienter som er i risikogruppen.

Send os en besked

Invalid Email
Invalid Number

Benyt formularen

Benyt formularen til at sende os en email. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan. 

grøn-pil-vens