Bassin hold hos FYSIQ

Læs om vores bassin hold her.

Varmtvandsbassin træning

Med træning i varmtvandsbassin kan du få trænet hele kroppen i gennem på en blid og skånsom måde. Træningen er derfor ideel for personer med kroniske sygdomme såsom gigt, parkinson, sclerose, muskelsvind eller lammelse som følge af blodprop.

Hvad er bassin hold?

Holdet henvender sig til: træningen være optimal for personer, der har behov for blid genoptræning efter skade eller operation.

Vandets temperatur på 34 grader kan have en smertelindrende effekt, og kan derfor i høj grad være tilegnet personer som er smerte- og funktionspåvirket. Derudover kan vandets opdrift give øget bevægelighed og funktionsniveau og derfor medføre, at du kan udføre øvelser, som kan være for vanskelige at lave på land.

Sådan kommer du i gang med bassintræning: 

Alle kan træne med, det kræver blot en henvisning fra egen læge til fysioterapi og en konsultation hos en af vores fysioterapeuter. Spørg din læge om der er nogle kontraindikationer for træning i varmtvandsbassin og book derefter en tid hos en af vores fysioterapeuter.

Ved denne konsultation laver vi en fysioterapeutisk undersøgelse og snakker med dig om dine forventninger til bassintræningen. Vi gør dette for at sikre, at bassintræningen er det rigtige for dig, samt for at kunne tilpasse træningen til dine behov og muligheder.

Hvor er bassinholdene?

Dragør Svømmehal

Halvejen 3,

2791, Dragør

Tilmelding og spørgsmål

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold