Balance hold hos FYSIQ

Læs om vores balance hold her.

Balance hold

Holdet henvender sig til henvender sig til ældre, som har svært ved at træne alene, og derfor kræver en hjælpende hånd samt supervision i deres træning. Formålet er at øge balancen samt generel styrketræning.

Dokumentation for effekt: Der er dokumentation for styrketræning til ældre har en gravnlig effekt både på balancen og på øgning af gangfunktionen.

Indhold: Timen indeholder funktionel balancetræning samt generel styrke af kroppens muskler i centerets maskiner.

Antal træningsdage: 2 gange om ugen.

For at deltage: Henvises fra andre fysioterapeuter samt med henvisning fra egen læge.

Ansvarlig Fysioterapeut: Ditte Juul-Nielsen, FYSIQ Tårnby.

Praktiske informationer: Husk at medbringe træningstøj.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Holdet er for ældre som har svært ved at træne alene, og derfor kræver en hjælpende hånd samt supervision i deres træning

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt træningstøj. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af holdet

Træningen foregår i en time, 2 gange om ugen.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold