3-måneders løbeforløb

Kom på vores 3-måneders løbeforløb, der indeholder målrettet træning og vejledning på et lukket hold 2 gange om ugen. Er du klar til at have det sjovt og blive en bedre løber?

Træt af den samme kedelige løbetur?

Er du træt af at løbe den samme kedelige løbetur, i samme tempo, på samme underlag, som du altid har gjort? Måske du kan nikke gendekendende til nogle af følgende punkter?

Kom med os

Løb skal både være udfordrende og sjovt. På dette 3-måneders løbeforløb får du vejledning i løbeteknik, skadesforbyggelse og en masse sjove løb sammen med ligesindede på et lukket hold.

Her er planen

Tilmeld dig

Tilmeld dig ved at skrive til vores fysioterapeut og løbecoach, Emil Albrechtsen.

Start træningen

Start træningen på lukket hold 2 gange om ugen

Bliv en bedre løber

Hav det sjovt og bliv en bedre løber

Forløbet kort forklaret

Vi går ikke op i, om du kan løbe 5 km på 25 min eller kan gennemføre et halv-Marathon. Holdet er for dig, som har et ønske om at blive en bedre løber, men som samtidig ønsker at træne med andre og have det sjovt.

Forløbet indeholder 30 min. individuel samtale hos fysioterapeut Emil Albrechtsen. Her snakker I om dine mål og erfaringer med løb, samt eventuelle skader.

Træningen foregår to gange om ugen og varer 90 min pr. gang. Vi starter altid med skadesforebyggende styrkeøvelser efterfulgt af opvarmning og løb.

Hvor og hvornår?

Opstart: Mandag d. 4. april 2022

Mandage 16.30-18 i FYSIQ Tårnby

Onsdage 16.30-18 i FYSIQ Tårnby

Pris

kr. 2.500,-

Early bird pris (tilmelding inden 23. marts)

kr. 2.100,-

Begrænset antal pladser

Vi har kun et begrænset antal pladser, så det er først til mølle.