Jacob Baagøe

Fysioterapeut i FYSIQ Ørestad


Om mig:

Jeg brænder for den langsigtede udvikling med fælles målsætninger i tæt dialog. Dette sammensat i et forløbsorienteret samarbejde, om det så gælder genoptræning, skadesforebyggende eller præstationsfremmende træning, uanset sportslig niveau. Du vil opleve en fysioterapeut og træner, der inddrager sig selv i vores samarbejde. Jeg vil bruge alle mine personlige og faglige kompetencer til at få dig tilbage til idrætten, og din videre udvikling.

Uddannelse:

Sportsfysioterapi stud. v/Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, Muskuloskeletal fysioterapi stud. v/ Dansk selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi, EHFA certificeret personlig træner.

Anden kursus aktivitet:

Dynamisk Stabilitet, Medicinsk Akupunktur v/ Dansk selskab for akupunktur i fysioterapi, Mulligan

Arbejde i FYSIQ Sport:

Fysioterapeut i FYSIQ Ørestad, Personlig træner i FYSIQ Ørestad

Arbejde uden for FYSIQ Sport:

Fysioterapeut og fysisk træner for Ajax København 1. division kvinder U18 og U16 piger, Fysisk træner for Team Copenhagen, håndbold.

Erfaringer fra sportens verden:

Jeg har gennem de sidste 7 år arbejdet med præstationsfremmende personlig træning, og personlige træningsforløb. Jeg har gennem de sidste tre år været tilknyttet Ajax Københavns elite afdeling for kvinder og ungdom. Fysisk træner for Team Copenhagens kvindelige håndboldlinje. Team Copenhagens mål er, at løfte eliteidrætten i København til et internationalt niveau.